fbpx

Odoo CRM

Niet elk bedrijf is hetzelfde.
Daarom raden wij Odoo CRM aan.

CRM is een systeem voor het beheer van de communicatie met zowel huidige als toekomstige klanten. Het gebruik van de nieuwste, innovatieve en up-to-date technologie, samen met de geavanceerde business tools, helpt bij het synchroniseren, organiseren en automatiseren van de verkoop van elk bedrijf.

De kracht van Odoo’s CRM zit hem in de eindeloze mogelijkheden wat betreft flexiblitelit om het CRM-systeem aan te passen aan de wensen van een organisatie. Odoo’s CRM werkt naadloos samen met andere Odoo apps. Met Odoo CRM kunt u eenvoudig industriespecifieke modules en aangepaste knoppen toevoegen, waardoor het meer schaalbaar en flexibel is.

Uiteraard zijn wij er voor u, om u zo goed mogelijk te informeren wat betreft de mogelijkheden op gebied van aanpassingen en het gebruik van Odoo CRM.

Ongekende functionaliteiten.

Met het Odoo CRM-systeem kunt door middel van de gebruiksvriendelijke en moderne interface een overzicht creëren van huidige en potentiële klanten. Vanuit dit scherm maakt u eenvoudig offerte’s aan, volgt u leads op en heeft u een overzicht van alle communicatie. Tevens kunt u gegevens invoer automatiseren vanaf bijvoorbeeld uw website.