fbpx

Odoo eCommerce

Een moderne webshop zonder code?

Met Odoo’s eCommerce app maakt u in een handomdraai een prachtige webshop. Nu is dat op zijn beurt niet zo uniek. Wat wél uniek is, is dat zoals alle Odoo apps, de gehele webshop onderling is geïntegreerd met andere Odoo apps. Uw voorraad wordt automatisch bijgehouden, uw inkoop gaat automatisch en u hoeft zich al helemaal geen zorgen te maken over de boekhouding. En dat allemaal in één systeem.

Oneindig uitbreidbaar.

Het Odoo webshop systeem is uit te breiden met diverse add-ons. Denk hierbij aan betaalmethoden, koppelingen met vervoerders en integratie met marketing gerelateerde systemen. U kunt het webshop systeem zo uitgebreid maken als u dat zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld verschillende belastingtarieven maken op basis van bepaalde condities, live chatten met online klanten of meerdere webshop omgevingen beheren in één systeem.

Design zoals u dat wilt.

Uiteraard assisteren wij graag met het opzetten van uw webshop omgeving binnen Odoo. Ook op gebied van ontwerp helpen wij u graag op weg. Het mooie van Odoo’s webshop systeem is dat zodra een dergelijk thema eenmaal is geïmplementeerd, u vervolgens zelf aan de slag kunt met de ingebouwde editor. Ook adviseren wij u graag over bijvoorbeeld het inzetten van extra marketing tools om uw sales te boosten.