fbpx

Odoo MRP

MRP opnieuw uitgevonden.

Met de Odoo productie MRP app kunt u op een eenvoudige manier uw productieprocessen automatiseren. De MRP app werkt naadloos samen met de PLM, Onderhoud en kwaliteit app. Deze apps vormen samen een volwaardige oplossing voor alle productieprocessen binnen uw organisatie.

Vereenvoudig, stroomlijn en organiseer de productie door middel van operaties, werkcentra en gedetailleerde stappen. Beheer de kostenanalyse, time-tracking en traceerbaarheid van het serienummer van een partij met het grootste gemak, dankzij de real-time rapportages. De MRP app heeft alles wat u nodig heeft om uw productieprocessen efficiënt bij te houden. Ook helpt de MRP app u bij automatiseringen op de werkvloer, de controle van het werkcentrum, de realtimecommunicatie en de rapportage vooraf. Tevens heeft u de mogelijkheid automatisch de voorraadniveau’s te optimaliseren.

Beheer productieorders op een moderne manier.

Of u nu gebruik maakt van productielijnen of handmatige werkzaamheden op maat, de Odoo MRP app is flexibel in omgang. Door middel van het ingebouwde bedieningspaneel kunnen medewerkers nauwkeurig de tijd klokken, en Odoo zal vervolgens automatisch nauwkeurige planningen maken gebaseerd op daadwerkelijke productietijden die met dit bedieningspaneel gemeten zijn. De Odoo MRP app kan zelfs realtime gegevens vastleggen van uw apparatuur, met behulp van de krachtige Odoo API.

Neem vooral een kijkje in de officiële functielijst van de Odoo MRP app om een indruk te krijgen wat deze module allemaal kan.