fbpx

Odoo Point Of Sale (POS)

Odoo bar systeem
Odoo restaurant systeem

Uw restaurant of winkel één systeem?

Als restauranteigenaar, bareigenaar of winkeleigenaar is de kans groot dat u nog gehoord heeft van Odoo. Toch vinden wij dat Odoo zeer geschikt is voor deze branches. De Odoo kassa app werkt volledig samen met bijvoorbeeld de voorraadbeheer app en vooraf ingevoerde producten. Hierdoor gaat Odoo verder waar veel typische systemen in deze branche ophouden. Odoo kan bijvoorbeeld op basis van deze data uw voorraad grotendeels automatisch beheren.

Gebruikt u POS voor een restaurant? Dan beschikt u over de mogelijkheid zelf een layout in de app te maken die correspondeert met de daadwerkelijke tafel locaties in uw restaurant. Op deze manier heeft u altijd overzicht over uw complete restaurants in één overzicht.

Houd overzicht over uw personeelszaken.

De kans is groot dat u, als restaurant of winkeleigenaar met personeel, nu verschillende systemen gebruikt voor bijvoorbeeld het maken van de personeelsplanning, het behandelen van verlofaanvragen en ga zo maar door. Odoo biedt dé oplossing op gebied van HR beheer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Odoo verlof app of aan de planning app.

Geen internet? Geen probleem.

Het is aannemelijk dat vroeg of laat door wat voor reden dan ook uw internetverbinding een keer weg valt. In dat geval blijft de POS Kassa app gewoon werken. De browser kan zelfs worden gesloten zonder dataverlies. De POS Kassa app werkt in principe op alle apparaten met een browser. Wij raden bij voorkeur een Apple iPad (Mini) aan.