fbpx

Odoo Projecten

De app met mogelijkheden
zover je fantasie rijkt.

Dankzij de krachtige visuele hulpmiddelen van de projecten app is dit een app die voor vele doeleinden te gebruiken is. Denk hier bij aan voor de hand liggende dingen zoals bijvoorbeeld Agile ontwikkeling of het samenwerken in Teams. Maar omdat deze app zo in te richten is als je zelf wilt kun je het voor alles gebruiker waarvoor je maar wil. Dankzij de handige verschillende weergaven en overzichten is vrijwel alles mogelijk.

Doordat elke individuele taak beschikt over een zogeheten ‘chatter’ kunnen gebruikers onderling snel intern communiceren en met externe partijen communiceren zonder overzicht te verliezen. Het is tevens mogelijk om onderling snel bestanden uit te wisselen, of activiteiten aan te maken. Dit allemaal binnen één handig overzicht.

Volledig geïntegreerd.

Het projectbeheer systeem werkt samen met andere Odoo apps. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen om standaard een taak aan te maken als u een bepaald product via de sales app hebt verkocht. De inhoud van de taak kunt u vervolgens zelf bepalen. Werkt u in de dienstverlening? Ook dat is geen probleem. U kunt zowel op projectbasis als op taakbasis uren bijhouden en indien gewenst (automatisch) factureren. U kunt deze tijd natuurlijk handmatig loggen of automatisch met een (mobiel) apparaat via de Odoo timesheet app. Deze werkt zelfs offline.

Daarnaast biedt de projecten app de mogelijkheid om workflows te volgen, productiviteit-prognoses te geven of om een (automatische) planning in te maken. Gebruikers kunnen verschillende taken prioriteren, en maakt de applicatie maakt ook gebruik van Gantt-grafieken, de Kanban-weergave en een bijgewerkte agenda. Dit kan u helpen om verschillende projecten te plannen, deze onder te verdelen in taken en voorspellingen te doen.