fbpx

Odoo Verkoop

Odoo sales gaat veel verder dan alleen sales.

De Odoo sales app is een bijzonder vriendelijk verkoopsysteem die aan te passen is aan de behoefte van vrijwel elke organisatie. Het verkoopsysteem is volledig geïntegreerd met Odoo’s klantenportaal. Het klantenportaal is een unieke feature die het mogelijk maakt om gestroomlijnd te werk te gaan als het aankomt tot bijvoorbeeld offerte’s en facturen sturen. U heeft de mogelijkheid klanten online te laten ondertekenen, facturen in te zien of te betalen, en snel en direct te communiceren.

Snel en mooie offerte's maken.

Hoe u het verkoopsysteem gebruikt is aan u. U heeft de mogelijkheid offerte’s te dupliceren en deze vervolgens te wijzigen of om te werken sjablonen. U kunt producten configureren met de product configurator en eenvoudig additionele producten aanwijzen. Ook werken met verschillende valuta of vooraf ingestelde prijslijsten is voor het Odoo verkoopsysteem geen enkel probleem.

Naadloos geïntegreerd.

De sales app is naadloos geïntegreerd met andere Odoo apps. Uw verkooporders kunnen automatisch inkooporders genereren, automatisch betalingsherinneringen sturen, de voorraad wordt automatisch bijgehouden en indien u wenst werkt het verkoopsysteem naadloos samen met uw webshop. De automatisering stopt waar uw fantasie stopt.