fbpx

Odoo Voorraad

Klein of groot, Odoo biedt de oplossing.

Het voorraadbeheer systeem van Odoo zit ingebakken in vele andere Odoo applicatie’s en is voor vele bedrijven een onmisbaar element in hun Odoo implementatie. De voorraad app is aan te passen aan de behoeften en processen van elke organisatie. Het maakt daarbij absoluut niet uit of u nu een kleine winkel voorraad heeft of een groot logistiek bedrijf runt met meerdere magazijnen.

Dankzij Odoo’s ‘double-entry’ methode zijn items ten alle tijden te traceren vanaf het moment van binnenkomst vanuit de leverancier tot aan de uitlevering aan de klant. Odoo hanteert immers het ‘nothing is lost, everything is moved’ principe. De voorraadbeheer app kent net zoals andere Odoo apps vele mogelijkheden tot automatiseren en is zo gebouwd dat eindgebruikers snel, eenvoudig en efficient met de voorraadbeheer omgeving aan het werk kunnen.

Ongekende functionaliteiten.

Het voorraadbeheer systeem kent zeer veel functionaliteiten out of the box. Denk aan bijvoorbeeld automatische aanvulregels, die er voor zorgen dat offerteaanvragen bij uw leveranciers automatisch worden aangevraagd zodat u nooit zonder voorraad komt te zitten. Levert u direct vanuit leverancier naar uw klant? Ook dat is geen probleem. Odoo voorraadbeheer kent namelijk een ingebouwde dropship functie. Eveneens als het beheren van meerdere magazijnen of een mogelijkheid tot cross-docking. Bij Odoo voorraadbeheer zit het allemaal standaard ingebouwd.

Uitbreidbaar op meerdere vlakken.

Wij kunnen ons als Odoo partner natuurlijk goed voorstellen dat u buiten de uitgebreide standaard funcitonaliteiten toch nog behoefte heeft aan additionele functies die niet standaard ingebouwd zitten. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier in adviseren en implementeren. Odoo voorraadbeheer kent tevens de mogelijkheid voor bijvoorbeeld barcode scanners, mobile scanners en laserprinters om uw logistiek proces zo veel mogelijk te optimaliseren.