fbpx

Waarom Odoo

Eén totaaloplossing voor elk bedrijf.

Odoo ERP

Zeg gedag tegen ál uw informatiesystemen.

Hoeveel verschillende informatiesystemen gebruikt u? Waarschijnlijk komt u zonder al te lang na te denken al op tal van verschillende systemen uit. Vaak kosten deze systemen onnodig veel geld en werken deze niet of nauwelijks samen. Odoo biedt hier de perfecte oplossing voor. Doordat Odoo een modulair systeem is, bestaande uit verschillende apps, is Odoo in staat al uw bedrijfsprocessen te omvatten binnen één ERP-systeem.

Keep it simple, maar maatwerk waar nodig.

Odoo’s visie is duidelijk: keep it simple. Wij zijn het hier roerend mee eens, maar soms ontkomt een bepaald bedrijfsproces niet aan maatwerk. Naast de grote variatie aan Odoo add-ons biedt Odoo uitstekende mogelijkheden tot development binnen het Odoo eco-systeem. Op deze manier is het mogelijk bestaande apps en modules aan te passen aan de behoeften van een bedrijfsproces of zelfs compleet nieuwe apps te maken voor dit doeleinde.

Uiterst flexibel, en toch buitengewoon gebruiksvriendelijk.

Ondanks de flexibiliteit en vele mogelijkheden die Odoo biedt, durven wij te beweren dat Odoo het meest gebruiksvriendelijke ERP-systeem is op de markt met een dergelijk groot scala functionaliteiten. Gelooft u ons niet? Overtuig u zelf: wij dagen u uit een verkooporder aan te maken in een demo bij concurrenten SAP en Microsoft Dynamics.

Voordelige prijs zonder concessies te hoeven doen.

Wij snappen als geen ander dat de kosten van grote invloed zijn op de keuze wat betreft  het kiezen van een ERP-systeem. Gelukkig heeft Odoo een duidelijk kostenmodel en kunt u dit eenvoudig uitrekenen aan de hand van Odoo’s eigen calculator. Wij vinden dat men bij geen enkel ander systeem dergelijke gebruiksvriendelijk en functionaliteit kan vinden voor deze prijzen.