fbpx

Onze aanpak

Keeping it Simple

Keeping it simple.

Wij houden van Odoo's filosofie en beamen dan ook het belang van 'keep it simple'. Met keep it simple bedoelen wij: concrete doelen, concrete prioriteiten en zo dicht mogelijk bij de kern van Odoo blijven. Onze prioriteit gaat uit naar het succesvol implementeren van Odoo binnen uw organisatie in concrete duidelijke stappen. Simpel toch?

Heldere verwachtingen,
wel zo fijn.

Een ERP-implementatie binnen uw organisatie is natuurlijk niet zomaar een investering, dat begrijpen wij maar al te goed. We leggen u dan ook maar wat graag onze werkwijze aan u uit, wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van u verwachten. Een succesvolle implementatie vereist namelijk inspanningen van beide kanten. Vervolgens kijken we graag of het een match is. Is het een match? Top, we kunnen niet wachten om te beginnen! Is het geen match voor beide zijden? Geen probleem, even goede vrienden!
Heldere verwachtingen
Rechtdoorzee methode

Onze rechtdoorzee methode.

Wij winden er geen doekjes om. Onze aanpak is rechtdoorzee en dat is geen geheim. Onze methode bestaat uit regelmatige meetings met een zogeheten SPoC (Single Point of Contact) binnen uw organisatie. Vaak stellen wij kritische vragen en stellen wij zaken ter discussie. Dit klinkt misschien wat negatief, maar onthoud: wij denken altijd vanuit verbetering en nooit vanuit negativiteit! Onze methode komt in grote lijnen overeen met Odoo's eigen implementatie methodologie, wij raden u aan eens een kijkje in deze methodologie te nemen.

Klaar voor een speeddate?

Laat onze experts u overtuigen