fbpx

Over ons

Wij zijn Odiots

Bij Odiots gaan we voor
eenvoud.

Wat kunt u van Odiots verwachten?

Er voor zorgen dat uw bedrijf het maximale uit uw ERP-systeem haalt. Dat is wat wij bij Odiots doen, maar dan op een hele unieke manier. Bij alles kijken wij wat beter, slimmer en automatisch kan.

Wie wij zijn.

Wij zijn Odiots. Een jong bedrijf, opgericht in 2020. Als officieel Odoo partner zijn wij gespecialiseerd in het implementeren van Odoo ERP-systemen bij verschillende soorten bedrijven. De liefde voor Odoo begon al enkele jaren geleden toen we besloten Odoo te gaan implementeren binnen een organisatie. Na deze succesvolle implementatie op een geheel unieke manier hebben wij besloten ook bij andere bedrijven bij dit proces te willen ondersteunen en zijn wij officieel Odoo partner geworden.

Onze missie

Onze missie is om héél veel bedrijven kennis te laten maken met de kracht van Odoo. Wij geloven dat Odoo een ongekend stukje software is dat vele bedrijven kan doen helpen meer uit zijn bedrijfsprocessen te halen. Op dit moment heeft Odoo nog maar een gering aandeel binnen de ERP-markt. Wij geloven samen met Odoo dat dit beter kan door steeds meer bedrijven kennis te laten maken met Odoo.